BizimForumdayiz > Bilişim ve Teknoloji > Teknik Servis (Moderatörler: endless_gs1, AlwaysThink) > ISO Dosyaları Neroyla CD'ye Yazmak!?

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ISO Dosyaları Neroyla CD'ye Yazmak!?  (Okunma Sayısı 549 defa)
09 Ekim 2007, 05:33:16
BilgeAdam
C.B.A
Fanatik Üye
*

Teşekkür 235

2009

« : 09 Ekim 2007, 05:33:16 »

ISO Dosyaları Neroyla CD'ye Yazma

Aşağıdaki anlatım Nero isimli cd yakıcı(yazıcı) program baz alınarak yapılmıştır. Alternatif programlarında benzer şekilde iso imaj yazma(yakma) özelliği bulunmaktadır.
1- Nero StartSmart Uygulamasını başlatın
2- Gelen Şirin Uygulama arayüzündeki sağdan ikinciyi yani "KOPYALA ve YEDEKLE" seçeneğini seçin. ( "Copy and Backup" )

3- Karşınıza çıkacak olan seçimliklerden "Kalıbı Diske Yazdır" seçeneğini seçin. ( "Burn Image to Disc" )

4- Karşınıza gelecek olan Aşağıdaki resimdeki gibi bir diyalog kutusu çıkacaktır. Burdan Dosya Türü seçenek kutusundan sondan ikinci seçeneği yani "Image Files ( *.nrg, *.iso, *.cue )" seçeneğini seçin. Ve yazmak istediğiniz iso'yu seçip "Aç" (open) tuşuna basın.

5- Cd yazıcınızı (yakıcınızı) ve yazma (yakma) hızını seçin ve ileri ( next ) tuşuna basın.

Standart iso uzantılı dosyayı cd'ye yazmak
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2007, 02:27:08 Gönderen: BilgeAdam » Logged

09 Ekim 2007, 07:50:00
SeLiM
HeLacKiMi
Administrator

Teşekkür 349

Herkes Burada Ya Sen???

« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2007, 07:50:00 »

kalıbı diske yazdır yani save to image olması gerek yani imajını al bunlar ne işe yarar diyeceksiniz ben size anlatayım. mesela örnek olarak bilgisayarınızda xp home editionu kopyaladınız bunu cd ye yazdıracaksınız ve bunu diğerleri gibi cd ye yazdırmazsınız. imajını almanız gerekir. şöyle özetleyeyim pc açılırken otomatik başlaması için bunlar özellikle işletim sistemlerinin progralmarl image alınıp yazılır. bu konuda istekleriniz olursa burada paylaşırız. fakat şunu da belirteyim cd den cd ye aktarmalarda herhangi bir sorun yaşanmaz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: