BizimForumdayiz > Haberler > Yurdumuzdan Haberler > İlginç ve Garip Olaylar (Moderatörler: İbrahim, Didu) > Profiline bakan şoka girdi.

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Profiline bakan şoka girdi.  (Okunma Sayısı 323 defa)
29 Haziran 2010, 15:40:22
Ömer DeMirci
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Hayat, birine güvenmemek için de - güvenip pişman olmak için de çok kısa bu kısa hayat içinde AŞK sadece olmayan en kısa ❼❽
Emektar Üye
*

Teşekkür 234

.../img23/1103/gsaray.jpg

« : 29 Haziran 2010, 15:40:22 »

Facebook'taki güvenlik açığından dolayı, bugün profillerine bakan kullanıcılar büyük şok yaşadı

Facebook'ta bir arkadaşının duvarına yazan kullanıcılar, kendi profillerindeki aktivite geçmişinde küfürlerle karşılaşıyor. Küfürlü mesajların başına "inci" eklenmiş olması, geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen'in programına saldırıda bulunan incisözlükçüleri akla getiriyor.
İnci Sözlük üyelerinin Ekşi Sözlük, Twitter ve Okan Bayülgen'den sonra hedef olarak Facebook'u seçtiği söyleniyor.
Şu an Facebook'taki küfürlü içeriğin Facebook Translate sayfasındaki bir açık yüzünden meydana geldiği tahmin ediliyor.
İnci Sözlük üyelerinin var olan gerçek çevirileri kendi hazırladıkları küfürlü içeriklerle değiştirdiği ve bu içeriğin de onaylanması ile aktive edildiği belirtiliyor.

biymed

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

لاَ حَوْلَ ِوَلاَ قُوَّةَ اِلاَّ بِاللّه
29 Haziran 2010, 15:52:20
Helackim
...F&S...
Genel Moderatör

Teşekkür 452

« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2010, 15:52:20 »

inci bana uğramadı çok şükür  Gülücük Gülücük Gülücük Gülücük

şaka bir yana da birkaç yerde bu durumdan şikayet edildiğini gördüm ama bizzat kendim görmedim,duruma çare bulurlar herhalde  Wink Wink

Herşey Seninle Güzel F&S
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: