BizimForumdayiz > Haberler > Son Dakika !!! (Moderatörler: İbrahim, Didu) > Erdoğan: İsrail'in saldırısı bir devlet terörüdür

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Erdoğan: İsrail'in saldırısı bir devlet terörüdür  (Okunma Sayısı 747 defa)
31 Mayıs 2010, 17:17:15
Helackim
...F&S...
Genel Moderatör

Teşekkür 452

« : 31 Mayıs 2010, 17:17:15 »

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü gelişmelerin ardından Şili'den Türkiye'ye dönüşü sırasında basın açıklaması yaptı.

İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

İsrail'in düzenlediği saldırıyla Uluslararası hukuk ayaklar altına alındı. Gerek Türkiye'den gerek başka ülkelerden hareket eden gemiler tamamen yardım malzemeleri ile yüklüdür ve sıkı bir şekilde kontrol edilmiştir. Gemilerde sivillerden ve yardım görevlilerden başka kimse bulunmamaktadır. Aynı zamanda gemilerde beyaz bayrak bulunmaktadır.

İsrail yetkililerinin silah ifadesini kullanmalarını paylaşmak mümkün değildir açık ve net söylüyorum bunlar yalandır. Gemilerde sadece Türk vatandaşları değil 32 ülkeden yardım gönüllüleri vardı.

Hatay'da meydana gelen menfur saldırı ve İsrail'in hukuksuz saldırısı nedeniyle Şili'deki programımı başlamadan bitirdim.

Saldırı üzerine İsrail'deki büyükelçimizi derhal geri çağırdık ve BM'yi olağanüstü toplantıya çağırdık, aynı zamanda NATO'yu toplantıya çağırdık.

İsrail'in yaptığı ulaslararası hukuka aykırı tamamen devlet terörüdür. Siz ne kadar kanlı saldırının arkasındaysanız bi barışın arkasındayız,

Bu insanlık dışı devlet terörü karşısında sessiz ve tepkisiz kalmayacağımızın bilinmesini istiyoruz.

Herşey Seninle Güzel F&S
01 Haziran 2010, 11:42:33
Ömer DeMirci
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Hayat, birine güvenmemek için de - güvenip pişman olmak için de çok kısa bu kısa hayat içinde AŞK sadece olmayan en kısa ❼❽
Emektar Üye
*

Teşekkür 234

.../img23/1103/gsaray.jpg

« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2010, 11:42:33 »

bütün dünya senden medet umuyor reis...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

لاَ حَوْلَ ِوَلاَ قُوَّةَ اِلاَّ بِاللّه
01 Haziran 2010, 23:27:07
serkan yılmaz
Yönetici

Teşekkür 564