BizimForumdayiz > Genel > Eğitim > YÖK'ten 8 bin ek kontenjan

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YÖK'ten 8 bin ek kontenjan  (Okunma Sayısı 517 defa)
17 Eylül 2008, 12:14:46
hande
HaNde
yasaklı
*

Teşekkür 863

benbilmembeyimbilir :=)))

« : 17 Eylül 2008, 12:14:46 »

YÖK ek yerleştirme öncesi sürpriz yaptı. Kontenjanları 8 bin artırdı.

ÖSS öncesi kontenjanları 130 binin üzerinde artıran YÖK ek yerleştirme öncesi de sürpriz yaptı. İlk yerleştirmede boş kalan 24 bin kontenjanın yanı sıra yeni 8 bin 400 kontenjan belirlendi. YÖK Genel Kurulu Ek Yerleştirme başvurularını 8-13 Ekim, kayıt tarihleri 20- 22 Ekim olarak belirledi.

23 FAKÜLTEYE DEKAN

YÖK Vakıf Üniversiteleri'ne desteğini sürdürüyor. YÖK üyeleri önceki gün yaptıkları toplantıda iki yeni vakıf üniversitesinin daha sunumunu dinledi. Mersin Eğitim Vakfı tarafından kurulmak istenen Toros Üniversitesi'nin kurulması talebinin olumlu görüşle Milli Eğitim Bakanlığı'na sunulmasına karar verildi. Bilge Adam Teknoloji Vakfı tarafından kurulmak istenen Bilgi Teknolojileri Meslek Yüksekokulu sunumu sonrası ise bir açıklama yapılmadı. Üniversiteler ve yüksek teknoloji enstitüleri tarafından gönderilen Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Kriterleri'nin incelenerek onaylandığı toplantıda 23 fakülteye de dekan ataması yapıldı.

''Hüzünle titreyen gönle ince bir âh dokunur,Kalbi kırık olanın kalbine Allah dokunur''

17 Eylül 2008, 13:16:26
Ŧi८օ
f i c o
Genel Moderatör

Teşekkür 558

ςǿκ کε√díκ طę ∂طí !

« Yanıtla #1 : 17 Eylül 2008, 13:16:26 »

keşke dgs de  ek kontenjan olsa...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: